КОНЦЕПЦИЯ

ALL INCLUSIVE

ВКЛЮЧЕНО В ПАКЕТ ALL INCLUSIVE

Изхранването в пакет All inclusive е в Основния ресторант на хотела, който разполага с голяма открита тераса.

breakfast

ЗАКУСКА

07:30 – 10:00 – блок маса, която включва топли напитки, безалкохолни напитки, вода и разнообразие от сокове

food-square

ОБЯД

12:30 – 14:00 – блок маса. Напитки – вода, сокове, безалкохолни напитки, бира, вино и български алкохол

AZ3I3845

СЛЕДОБЕДЕН СНАКС

15:00 до 16:00 – Редуват се в дните от седмицата: пици, бургери, сандвичи, сладки,плодове

AZ3I3857

ВЕЧЕРЯ

18:30 – 21:00 – блок маса. Напитки – вода, сокове, безалкохолни напитки, бира, вино и български алкохол

ALL INCLUSIVE

ЗАБАВЛЕНИЯ И СПОРТ

Нашите висококвалифицирани аниматори осигуряват на гостите на Хотел Тарсис
приятен престой и активна лятна ваканция!

 • За децата

  Усмихнатите аниматори на детски клуб Тарсис очакват малките гости, за да се забавляват заедно с танци и весели песни, всяка вечер от 20:00ч. на детска дискотека.
 • Спорт и забавления

  Любителите на спорта могат да изберат между различни активности на открито, като турнир по дартс и плажен волейбол, футбол или тенис. Състезанията се провеждат шест дни в седмицата.
 • Басейни и анимация

  Хотел Тарсис Клуб разполага с два открити басейна, в които сутрин в 10:00ч. квалифицирани аниматори провеждат аква зумба за тонус и добра физическа форма.
 • Лятно латино шоу

  Вечер гостите на хотела могат да се насладят на танцово представление с включена анимация, под звуците на латино, салса, бачата и реге тон музика.
All inclusive напитки

БАР - БАСЕЙН

 • От 10:00 до 22:00
  Включва топли напитки, безалкохолни напитки, наливна бира, вино и разнообразие от български алкохолни напитки.
 • От 22:00 до 23:00
  работи само на база платени напитки.

ПАРК И БАСЕЙНИ

Зеленият парк предлага:

 • 2 бр. басейни с детска секция - от 8:00 до 20:00 часа
 • Ползване на басейн, чадър и шезлонг около басейна и в градината на хотела
 • Място за забавни игри;
 • Градинска мебел
 • Слънчеви площадки към басейните;
 • Спортна площадка с пясъчно покритие;
 • Сцена за представления;

НАСТАНЯВАНЕ

 • Настаняване: 14:00
 • Освобождаване: 12:00, след 12:00 ;40 лева на час, за  по-късно освобождаване на стая.
 • Всички помещения са изключително просторни и комфортни;
 • Зареждане на козметични консумативи : шампоан, душ гел, сапун. При поискване се предлагат шапка за баня, комплект за бръснене, зъбна хигиена или шиене.
 • Подмяна на хавлиени кърпи се извършва на 3 дни, подмяна на бельо се извършва на 4 дни от датата на пристигане.При желание може да се заяви подмяна или допълнителен комплект бельо, хавлиени кърпи и зареждане на козметични консумативи на Рецепция срещу допълнително заплащане.
 • Безплатен безжичен интернет, телевизор с плосък екран, малък хладилник, сешоар, климатик;
ПРЕВОЗ ДО ПЛАЖА

ШАТЪЛ БУС

Хотел Тарсис Клуб се намира на 5 мин. с автомобил от плажа, за по-голямо удобство на гостите, екипът на комплекса осигурява безплатен транспорт на всеки час. Повече информация за графика на шатъла, гостите могат да получат, по всяко време, на рецепция.

 • Бърз трансфер
 • Безплатно обслужване
 • Удобно придвижване
 • Редовно разписание
Услуги невключени в пакет All Inclusive

ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ

Ресторант Градина Тарсис работи от 19:30 до 22:00 в периода от 16.06 до 01.09 – платен с резервации, с предварително заявено меню Всички напитки от All inclusive менюто, са включени в A la carte, като клиентите могат а поръчват напитки и от платения бар.

Гости с престой над 7 нощувки, в периода от 16.06 до 01.09 получават талон на рецепция за една безплатна вечеря. Гостите получилите талони, са длъжни да направят резервация в срок от 24 часа след настаняването си на рецепция. Гости, пристигнали 20 минути след обявения час не се допускат и резервацията им се счита за отменена. 

Всеки гост, на който в пакета не се полага безплатен A la carte или Бяла вечер,  може да резервира вечеря в ресторант А ла карт срещу заплащане на рецепция не по-късно от 24 часа преди вечерята при наличие на свободни места.

Тематична вечер – Бяло вечеря парти, задължителен дрес код – Бяло облекло. Провежда се веднъж седмично за гости с престой над 11 нощувки е включена в цената на пакета, в периода от 16.06 до 01.09, гостите получават безплатна покана на рецепция за участие в партито. Гостите получилите покана, са длъжни да заявят участието си в срок от 24 часа след настаняването си на рецепция. Гости, пристигнали 20 минути след обявения час не се допускат и резервацията им се счита за отменена. Гости не спазили дрес кода не се допускат. Гости не заявили резервация в указания по-горе срок, участват в партито при наличие на свободни места.

Fast Food – платен, на самообслужване
от 08:00 до 20:00 Предлагат се салати, грил, риба и пържени картофи

БАР Басейн – платени напитки

от 10:00 до 23:00   Включва топли напитки, безалкохолни напитки, освежаващи коктейли, наливна бира, вино и селекция от алкохолни напитки

Азиатска кухня, тип шоу кукинг, с висок клас морски и месни продукти, гарнирани с ориз и зеленчуци на плоча. Услугата се предлага по предварителна резервация и се заплаща веднага на Рецепция. Резервации се приемат до 12 часа на предходния ден. Поднасянето на храната се извършва в специално построена и оборудвана за азиатски тип готвене шатра. Плочата за готвене е автентична, азиатска и клиентите сядайки директно пред готвача могат да наблюдават процеса на приготвяне на храната. Услугата е с времетраене два часа в периода 18:00 часа до 20:00 часа и от 20:10 часа до 22:10 часа. При липса на резервирани поне осем места, хотела си запазва правото да отмени резервацията до 11:00 часа, в деня за който е направена. При отмяна на резервацията от страна на хотела, платената сума се връща веднага на клиента или се пренася за друг удобен на клиента ден. Напитки могат да се поръчват от системата на All inclusive или платени по меню.

НОЩЕН КЛУБ – работи от 20.05 – до 15.09 платени напитки или срещу подаръчни ваучери. Безплатни ваучери се полагат на пълноплащащите туристи над 18 години с платени не по-малко от 5 нощувки престой в периода 16.06 – до 01.09-– взависимост от ограниченията,наложени от пандемията КОВИД 19;

Уелнес център – срещу заплащане; работи в периода 15.06 – 01.09 – взависимост от ограниченията,наложени от пандемията КОВИД 19;

Паркинг /допълнително заплащане/; – 12 лева на ден, заплаща се при настаняване

Сейф /допълнително заплащане/ – 6 лева на ден – за вещи и ценности не поставени в сейфа, хотела не носи отговорност

Обменно бюро. – работи от 01.06 – 01.09-Външна фирма;